SENNHEISER EW-DX DANTE VERSIE

Focus minder op draadloos en meer op audio. De Sennheiser EW-DX vereenvoudigd je workflow door gebruik te maken van nieuwe technieken, ontwikkeld op basis van tientallen jaren research, samengebracht in een digitaal draadloos systeem dat zich eenvoudig laat uitbreiden.

HARDWARE EN SOFTWARE OPTIES

Er zijn verschillende hardware en software opties leverbaar om een netwerk-compatible systeem samen te stellen voor nagenoeg ieder podium of campus. Gelijkmatige channel spacing, auto scan en Bluetooth Lower Energy sync zorgen ervoor dat een systeem met één druk op de knop kan worden ingesteld.

SYSTEEM MONITORING

Monitor je apparatuur op afstand  met o.a. Sennheiser’s Control Cockpit, Wireless System Manager en de Smart Assist app.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Bij Sennheiser EW-DX is de complexiteit uit het systeem weggelaten door te voorzien in handige tools voor het instellen en monitoren van het systeem. Gewoon met één druk op een knop.

NETWERK INTEGRATIE

Auto Scan wijst kanalen automatisch toe aan beschikbare ruimte in het frequentiespectrum waardoor je meer kanalen probleemloos tegelijk kunt gebruiken. Vanuit een mobiel apparaat kan het systeem via de Smart Assist app worden bediend. Wireless System Manager (WSM) en Sennheiser Control Cockpit geven een zeer uitgebreid overzicht voor implementatie in een netwerk omgeving.

STABIEL ZENDSIGNAAL

Intelligent Switching Diversity zorgt voor schakelen tussen antennes zonder signaaluitval. Gecombineerd met o.a. 12-uur continue werkspanning en een bandbreedte van 88 MHz maken dit meest universele draadloze systeem van dit moment.

SCHAALBAAR

Evolution Wireless Digital groeit met je mee. Kies uit meerdere hardware opties, inclusief een 2-kanaals half-rack (9,5″) of 4-kanaals full-rack (19″) ontvanger om het systeem naar eigen wens samen te stellen.

DANTE AUDIO

Dante netwerk audio, Ethernet control poorten en AES-256 encryptie zorgen ervoor dat het systeem veilig kan worden geïntegreerd in IT netwerken.

OPTIMAAL GEBRUIK VAN BANDBREEDTE

Activeer Link Density Mode om nog meer kanalen binnen de beschikbare bandbreedte te gebruiken. Daarnaast kunnen componenten uit de Evolution Wireless Digitale serie onderling worden uitgewisseld. Er is een groot scala aan accessoires beschikbaar voor voeding en signaalsturing zodat je een betrouwbaar systeem kunt opbouwen.