RCF TT 515-A & TT 808-AS

Bekijk de TT 515-A & TT 808-AS van RCF

Het TT+-assortiment bestaat uit zowel krachtige actieve, passieve luidsprekers als versterkers voor point-source, verticale en horizontale inzet met eersteklas geluidsprestaties, volledige weerbestendige bescherming en maximale scalability. Gebruiksvriendelijke luidsprekers met een laag gewicht, robuuste en betrouwbare hardware en efficiënte bewaking en bediening op afstand. Zo ook de TT 515-A & TT 808-AS!

TT 515-A (PROFESSIONELE ACTIEVE LUIDSPREKER)

Flexibiliteit, kracht en een kleine footprint maken de TT 515-A ideaal voor professionele en geïnstalleerde toepassingen, waar grootte en gewicht kritische factoren zijn. Deze aanpak combineert de voordelen van TT+-technologie, zoals gecontroleerde verspreiding, uitstekende helderheid, hoog vermogen, meerdere rigging-accessoires, weersbescherming, RDNET realtime monitoring en beheersoftware met oproepbare presets.

SMALL AND MIGHTY


2000 WATT IN JE HANDPALM 

Een speaker van 127 dB die in je handpalm past. Flexibiliteit, kracht en compactheid zijn ideaal in geïnstalleerde en draagbare toepassingen. Gebruik het als een compact en krachtig hoofdsysteem, als aanvulling op een groter systeem, voor 3D/meeslepende geluidssystemen of hoogwaardige installaties.

LINEARITY AND PUNCH AT ANY LEVEL


LINEARITEIT EN PUNCH OP ELK NIVEAU

Bass Motion Control verlengt de laagste hoorbare frequentie zonder de stabiliteit van de transducer te beïnvloeden, waardoor overmatige excursies worden beperkt voor een grotere betrouwbaarheid en superieure prestaties bij hoge volumeniveaus. De geavanceerde FiRPHASE-verwerking optimaliseert dynamische amplitude en tijdgedrag voor een lineaire fase van 0°.De TT 515-A-transducerconfiguratie koppelt twee speciaal geladen 5-inch conusdrivers aan een draaibare CMD-golfgeleider die een titanium, 1,75-inch hoogfrequente compressiedriver omringt. Of het nu wordt gebruikt als een compact en krachtig hoofdsysteem, als aanvulling op een groter systeem, voor 3D/meeslepende geluidssystemen, of gecombineerd met de vele accessoires voor hoogwaardige installaties, de TT 515-A is snel inzetbaar en snel en gemakkelijk af te stemmen.
 


TT 808-AS (PROFESSIONELE ACTIEVE SUBWOOFER)

TT 808-AS is een compacte low-profile high-performance actieve subwoofer. Het beschikt over twee geventileerde 8″ conuswoofers aangedreven door een 1000 watt tweekanaalsversterker, één voor elke woofer. De kast van Baltisch berkenmultiplex is gecoat met zwarte polyurea en weerbestendige behandeling. Beheer en afstemming zijn beschikbaar via RDNet-software of via twee vooraf ingestelde knoppen , een polariteitsknop en een variabele vertraging die toegankelijk is op het achterpaneel.

TOURING & THEATRE FEATURES


LEGENDARISCHE WOOFERS

RCF-subwoofers zijn de eerste keuze van veel geluidstechnici, dankzij de zeer hoge SPL-niveaus bij zeer lage frequenties, kleinere afmetingen in vergelijking met andere in zijn categorie. Zelfaangedreven ontwerp, RDNet-afstandsbediening, eenvoudige configuratie van subwooferarrays (d.w.z. cardioïde subs) en een indrukwekkende outputverhouding van formaat/gewicht tot SPL creëren een boeiende, meeslepende ervaring voor elk publiek.

TOURING & THEATRE FEATURES

TOURING & THEATRE FEATURES

Compromisloze trouw met TT+ sonische handtekening. De ingebouwde DSP biedt diepgaande en flexibele controle over de parameters van de luidspreker, met configuratiecontrole vanaf het achterpaneel of volledig beheer via RDNet.

De TT 808 heeft ook ventilerende poorten aan de voorkant, zodat hij in verzonken ruimtes kan worden geïnstalleerd, en heeft rubberen voetjes voor twee zijden en twee paalbevestigingen met schroefdraad voor horizontale en verticale plaatsing. Er worden ook twee stabilisatiebeugels meegeleverd die de verticale plaatsing stabiel en stevig maken. De TT 808-AS kan stand-alone worden gebruikt, in subwoofer-arrays of als laagfrequente aanvulling op de TT 515-A-luidspreker.

EEN PRACHTIG GELUIDSSYSTEEM

Koppel de TT 515-A met de TT 808-AS subwoofer om het lage frequentiebereik uit te breiden en een krachtig full-range hoofdsysteem te creëren met een ongelooflijk kleine footprint. Met meerdere configuratie-opties, de krachtige DSP en RDNet remote management, is er geen te grote of te kleine locatie.

Applications

GEBOUWD VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

De meerdere rigging-accessoires en de onopvallende vormfactor van de kast zijn geschikt voor een breed scala aan configuraties, waaronder hangende, paal-, truss-, wand- of plafondmontage – in horizontale of verticale richting met een draaibare golfgeleider (en draaibaar logo) . De TT 808-AS heeft ook balanceerbeugels voor verbeterde verticale stabiliteit.

Deze producten worden aanbevolen met de M 20X (DESKTOP DIGITAL MIXER) en de RDNET CONTROL 2 (2 OUTPUT MASTER UNIT)